Festival Leren van toetsen wordt verplaatst naar 2021!

25 maart 2020| Tags:| Tags:

Het is een bijzondere tijd, waarin indrukwekkende prestaties worden geleverd, vooral in de zorg, maar ook in het (hoger) onderwijs. We kijken met bewondering naar een ieder die een tandje bij zet en naar de flexibiliteit die wordt getoond. Chapeau!

Ook bij Platform Leren van toetsen ontkomen we niet aan de gevolgen van de coronacrisis. We hebben helaas moeten besluiten om het jaarlijkse Festival Leren van toetsen een jaartje door te schuiven. Niet in 2020, maar in 2021 zijn we te gast bij Saxion in Deventer voor Festival Leren van toetsen. Schrijf de datum alvast in je agenda: Vrijdag 4 juni 2021! 

Er gaat weliswaar een streep door het Festival Leren van toetsen dit jaar, maar aandacht voor de leerwaarde van toetsen blijft belangrijk! Wellicht wordt formatief toetsen, studenten betrekken en het stimuleren van feedback zoekend gedrag bij studenten nu juist nóg belangrijker, nu onderwijs en toetsen op afstand plaatsvinden. Onze website is altijd ‘open’ voor het opdoen van inspiratie!

Heb je zelf innovatieve ideeën? Wil je delen hoe jullie formatief toetsen aanpakken in het afstandsleren? Heb je vragen of dilemma’s? Neem dan contact met ons op via info@lerenvantoetsen.nl!

Ik zoek…

Nieuwsbrief ontvangen

Abonneren op blog

Bijdrage leveren

Neem contact op als je een bijdrage wilt leveren aan Platform Leren van toetsen