Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Leesclub feedbackgeletterdheid | Artikel Teacher feedback literacy

Online

Vanuit het leernetwerk feedbackgeletterdheid zijn we een leesclub gestart! In een uurtje verkennen we samen het thema feedbackgeletterdheid aan de hand van een artikel, blog, of (deel van een) boek. Op 28 januari verzorgde Renske de Kleijn (UMC Utrecht) een inspirerend webinar dat smaakt naar meer. Daarom lezen we tijdens de komende leesclub het artikel van De Kleijn getiteld Supporting student and teacher feedback literacy: an instructional model for student feedback processes. 

Gratis

Festival Leren van toetsen 2022

Inholland Theresiastraat 8, Den Haag

Op vrijdag 3 juni zijn we te gast bij Hogeschool Inholland voor weer een nieuwe editie van het jaarlijkse festival van Platform Leren van toetsen. Na twee jaar weer op locatie én als vanouds met een toffe line-up!

Feedbackgeletterdheid stimuleren met peerfeedback

Online

Stijn Hulshof en Bas Bank (beiden Marnix Academie) nemen ons op donderdag 28 april mee in het stimuleren van feedbackgeletterdheid met behulp van peerfeedback tijdens een (online) lunchbijeenkomst. Tijdens de lunchbijeenkomst geven Stijn en Bas een toelichting op de ontworpen en uitgevoerde interventies en gaan we in groepen in gesprek over de vraag: ‘In welke mate draagt dit voorbeeld bij aan (de ontwikkeling van) feedbackgeletterdheid van studenten?’

Gratis
Ga naar de bovenkant