Laden Evenementen

Je vaste afspraak op de eerste vrijdag van juni! 

Vrijdag 7 juni 2024 | 09:00 – 17:00 | Amsterdam

De eerste vrijdag van juni is het tijd voor Festival Leren van toetsen! Dat is al 10 jaar vaste prik, dus pakken we dit jaar extra groot uit.

Voor de jubileumeditie van Festival Leren van toetsen op vrijdag 7 juni reizen we af naar onze hoofdstad. Daar gaan we een feestje bouwen op het festivalterrein van UpEvents!

Voor de organisatie van het festival werken we dit jaar samen met studenten van Flowburo van ROC van Amsterdam. Zij gaan voor ons alle praktische regelzaken uit handen nemen en ze gaan er voor zorgen dat het voor ons allemaal een feestelijke dag wordt.

Ondertussen zijn we druk aan het puzzelen op het programma. Oké, alvast een tipje van de sluier dan… We hebben dit jaar twee internationale keynotesprekers vastgelegd die beiden naar Amsterdam afreizen. Daarnaast hebben we ruim 20 aanmeldingen ontvangen voor workshops over programmatisch toetsen, het gebruik van AI, feedbackgeletterdheid en meer… Kortom, het belooft een bomvol en inspirerend programma te worden!

Al zin in? Ben je er bij? Vanaf 24 april gaat de inschrijving open! Vol = vol. Meer informatie volgt via onze nieuwsbrief en website.

Ga naar de bovenkant