Laden Evenementen

Je vaste afspraak op de eerste vrijdag van juni! 

Vrijdag 7 juni 2024 | 09:30 – 17:00 | Amsterdam

De eerste vrijdag van juni is het tijd voor Festival Leren van toetsen! Dat is al 10 jaar vaste prik, dus pakken we dit jaar extra groot uit.

Voor de jubileumeditie van Festival Leren van toetsen op vrijdag 7 juni reizen we af naar onze hoofdstad. Daar gaan we een feestje bouwen op het festivalterrein van UpEvents!

Voor de organisatie van het festival werken we dit jaar samen met studenten van Flowburo van ROC van Amsterdam. Zij gaan voor ons alle praktische regelzaken uit handen nemen en ze gaan er voor zorgen dat het voor ons allemaal een feestelijke dag wordt.

We zijn er in geslaagd weer een bomvol inspirerend programma samen te stellen. We hebben dit jaar twee internationale keynotesprekers die beiden naar Amsterdam afreizen! Daarnaast hebben we ruim 20 workshops over programmatisch toetsen, het gebruik van AI, feedbackgeletterdheid en meer… Nieuw deze editie is een Makerspace, waarbij je direct en onder begeleiding de nieuwe inzichten gaat vertalen naar je eigen praktijk- of ontwerpvraagstuk. En als klap op de vuurpijl lanceren we ons jubileumboek, waarin we opbrengsten van 10 jaar platform hebben gebundeld. Kortom, het belooft een inspirerende dag te worden!

Al zin in? Ben je er bij? Inschrijven kan via onze speciale aanmeldpagina! Daar lees je alles wat je moet weten over het programma en de dag. Wees er snel bij, want vol = vol.

Ga naar de bovenkant