Laden Evenementen

Op vrijdag 3 juni zijn we te gast bij Hogeschool Inholland voor weer een nieuwe editie van het jaarlijkse festival van Platform Leren van toetsen. Na twee jaar weer op locatie én als vanouds met een toffe line-up!

De wereld heeft niet stilgestaan. We dompelen ons tijdens het festival onder in alle mooie innovaties die Holland (Nederland) ons te bieden heeft. In het programma dan ook veel aandacht voor programmatisch toetsen en feedbackgeletterdheid. Maar ook op vertrouwde thema’s als feedbackprocessen en formatief toetsen hoor en ervaar je alle nieuwe ontwikkeling op Festival Leren van toetsen!

Het programma telt maar liefst 3 (!) keynotes en 18 verschillende workshops! We starten om 09:00u en het programma loopt tot 16:30u. Aan het einde van de dag is er uiteraard ruimte om gezellig na te kletsen onder het genot van een borrel.

Tussendoor kan je een kijkje nemen op de informatiemarkt, waar je de nieuwste tools en aanbod kunt vinden van commerciële organisaties op het gebied van ‘leren van toetsen’.

Lees snel meer over het festival op de speciale festivalpagina! Daar kan je je ook aanmelden om deel te nemen! Wees er snel bij, want vol = vol!

Tot ziens op 3 juni!

Ga naar de bovenkant