Voor studenten

Voor studenten 2018-02-22T10:34:31+00:00

BIJDRAGE LEVEREN?

Ben je student onderwijswetenschappen of volg je de professionele master ‘Leren en Innoveren’ en ben je op zoek naar een uitdagende scriptieopdracht? Platform Leren van Toetsen is altijd op zoek naar studenten die willen bijdragen aan het onderzoek naar leren van toetsen!

In de afgelopen jaren gingen al verschillende studenten je voor en zijn er al verschillende onderzoeken uitgevoerd in en met het hbo. In je rol als onderzoeker ga je met de vraag van één of meerdere opleidingen aan de slag en bouw je voort op de onderzoeken die al zijn uitgevoerd. Het mes snijdt aan twee kanten, want het opleidingsteam dat meewerkt aan het onderzoek doet ervaringen en kennis op over leren van toetsen en de onderzoeksresultaten dragen bij aan de generieke kennis over leren van toetsen die in de brede context van het hbo kan worden toegepast.

Je wordt vanuit het Platform Leren van Toetsen begeleid door een (bijna) gepromoveerd onderzoeker. Je begeleider brengt je in contact met de opleiding binnen de hogeschool die wil meewerken aan jouw onderzoek.

Kortom, een plek waar je als student veel kunt leren en kennis kunt maken met de hbo-context.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Anne Potters of Martijn Leenknecht.

AFGERONDE ONDERZOEKEN

Onderzoek in 2017-2018:

  • Priscilla Hompus (masterthesis Universiteit Utrecht) – feedbackzoekend gedrag van studenten

Onderzoek in 2016-2017:

Onderzoeken in 2015-2016:

Onderzoeken in 2014-2015:

Onderzoeken in 2013-2014: