WAT KUNNEN WE VOOR ELKAAR BETEKENEN?

Het platform streeft naar het ontwikkelen van kennis en tools voor docenten in het hbo. Via blogs op onze website, platformbijeenkomsten met onderzoekers in het hbo en het jaarlijkse symposium delen we nieuwe inzichten die we opdoen via contacten met docenten, onderzoekers en beleidsmedewerkers.

Kennis delen
Wil jij ook een bijdrage leveren aan het platform? Dat kan! Bijvoorbeeld door inzichten, onderzoeksresultaten of good practices met ons delen. Dus ben je bezig met onderzoek dat gaat over leren van toetsen? Of met een project rond dit thema? Heb je een interessant artikel hierover gelezen? Laat het ons weten! Dan verspreiden wij dit via deze pagina. Zo vormen we een echt platform voor het hbo!

(onderzoeks-)vragen?
Heb je een vraag over leren van toetsen en kan je het antwoord nog niet vinden op deze pagina? Laat het ons weten! Dan besteden we aandacht aan je vraag in een blog of we gaan samen op zoek naar het antwoord en bekijken de mogelijkheden voor een praktijkgericht onderzoek!

Aansluiten bij het Platform Leren van toetsen
Het platform staat open voor hogescholen die zich willen aansluiten. Dus ben jij deskundig op het gebied van toetsen en beoordelen, werkzaam bij een hogeschool die nog niet is aangesloten bij het Platform en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!